top of page
barbecue-vacuum-packaging-with-raw-marinated-chicken-wings-chili-sauce-top-view-free-space

שקיות ואקום ושקיות ואקום שרינק

שיטת האריזה בוואקום מותאמת לאריזת מוצרי מזון ומוצרי צריכה אחרים.

באמצעות שיטה זו, כל האוויר שבתוך האריזה נשאב החוצה ממנה והאריזה נאטמת בצורה הרמטית על מנת לשמר ולהגן על המוצר שבתוכו מפני השפעות סביבתיות.

שקיות הוואקום מבית חברת מיניפאק ישראל מיוצרות באיטליה תחת הקפדה על איכות גבוהה במיוחד.

השקיות מתאימות למגוון שימושים: בישול ביתי, מסעדות, קייטרינג, תעשייה ועוד

איכות השקיות מאפשרת שימוש נכון ויעיל לדוגמא: לצורך בישול בטכנולוגית סוויד - sous vide , אריזת מוצרים חדים וכו'.

שקיות ואקום לבשר

מתאים לכל חלקי הבשר כגון פילה בקר, סינטה וצלעות.

שקיות ואקום לדגים

פילה ודגים שלמים

שקיות ואקום  ושקיות ואקום שרינק לגבינות

גבינות רכות וגבינות קשות, קיימות שקיות המתאימות לאריזה מבוקרת

שקיות ואקום מחורצות

מתאימות למכונות ואקום ביתיות

שקיות וואקום לבישול תעשייתי

אפשרות לבישול ב 100 מעלות

יתרונות האריזה בשקיות ואקום מבית מיניפאק ישראל

4

 אריזה בוואקום למוצרי non-food  מספקת הגנה מפני תנאי סיבה לא מתאימים כגון: אבק, לחות וחמצן.

5

 מאריך את חיי המוצר ומוזיל עלויות

home4s.jpg

1

הגנה על טריות, איכות וטעם מוצרי המזון לאורך זמן

2

שקיות הוואקום הינן בעלות הלחמה חזקה העומדת בתנאי הבישול הארוכים ובטמפ' גבוהה.

3

בשל איכות חומר השקיות ניתן להמנע מקריעה או חורים הנוצרים בעת האריזה.

bottom of page